söndag 27 mars 2016

Coco debuterar på utställning

Då var det dags för debut på utställning för "Coco" Ljungstorps Chemin De Fer. Vi åkte på en inofficiell som Schäferklubben anordnade Har sagt det förr och säger det igen. Dessa inofficiella är så himla bra att åka på med oerfarna hundar och även bra för oerfarna handlers att öva på. Men Coco uppförde sig som hon varit med på sånt här 100 gånger förr. Hon är så oerhört skön för hon tar allt väldigt coolt och fokuserar på mig oavsett vad som är runt om. Jag gillar verkligen denna lilla pärla!! Hon är lugn när hon ligger i buren, cool när hon är ute och bland de andra hundarna, springer som hon aldrig gjort annat i ringen. Hon blev bästa tikvalp med HP, vann sedan gruppen och i BIS-finalen slutade hon på en hedrande 3:e plats! Duktig tjej och strålande debut!
Coco, Ljungstorps Chemin De Fer, snart 8 månader

Hennes kullbror "Cello", Ljungstorps Coin In Coin Out var också med, han fick tyvärr inte HP idag då han tycker det är lite onödigt att stå stilla.. Lite mer träning så kommer det bli jättebra! Jättebra jobbat matte Annelie!
Cello, Ljungstorps Coin In Coin Out och matte Annelie

Lite ståträning )


Min gamla "Lisa"  SE VCH RLD N RLD F LP1 Storehalls Dourthe är ju numera veteran och fick följa med för skoj skull istället för att bara ligga hemma själv. Lisa gör mig aldrig besviken utan hon springer i sin veterandebut in på en snygg BIS-2 plats! Heja fina Lisa!!

Lisa, SE VCH RLD N RLD F LP1 Storehalls Dourthe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar